Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimini anma etkinliklerinin resmi logosu belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt, "15 Temmuz'u anma etkinlikleri resmi logosu budur. Twiter hesaplarınızın profillerini bu logo ile güncelleyebilirsiniz" açıklamasını yaptı.15 Temmuz'u anma etkinlikleri resmi logosu budur. Twiter hesaplarınızın profillerini bu logo ile güncelleyebilirsiniz. 

Erdoğan'dan dört noktaya canlı bağlantı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı, Kahramankazan ilçesindeki Mürted Hava Meydan Komutanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Fatih Saraçhane'deki binası ile Marmaris'e canlı bağlantı yapacak.

Anma programlarının ikinci günü olan 12 Temmuz'da TBMM'de, 30 büyükşehirdeki sergi salonları ile metro istasyonlarında, darbe girişimini yansıtan fotoğrafların yer alacağı sergiler açılacak. Aynı gün sanat ve spor camiasından isimlerin darbe karşıtı mesajları televizyon ve sosyal medya üzerinden yayınlanacak.

Programlara "www.15temmuzetkinlikleri.com" adresinden ulaşılabilecek

Vatandaşların ve kurumların, anma programları için hazırlanan içeriklere, "www.15temmuzetkinlikleri.com" adresinden ulaşabilecek. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kurum ve kuruluşları tarafından da hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Arka Sokaklar Dizisi 13.10 2023 Yeni Bölüm Geniş Özeti Arka Sokaklar Dizisi 13.10 2023 Yeni Bölüm Geniş Özeti