Küresel Pazara Açılmanın Yenilikçi Yolu: İngiltere'ye Gitmeden Şirket Kurma Fırsatı Küresel Pazara Açılmanın Yenilikçi Yolu: İngiltere'ye Gitmeden Şirket Kurma Fırsatı
Ülkemizde yurtdışı eğitim programlarına öğrenci gönderen ve bu konuda son derece kaliteli hizmet veren kurumlar bulunmaktadır. Ancak bu kurumlarla irtibata geçerek doğru ajansı seçmek de son derece önemlidir.

Çünkü iyi ajansların dışında, hizmet kalitesi kötü olan ajanslar da bulunabilmektedir. Bu ajanslar aracılığıyla gidilen dil okulları; öğrenmek istediğiniz dilin yerel ve ana dil olarak konuşulduğu bir ülkede öğrenilmesi ve aksansız aynı zamanda doğru şekilde kullanabilmenizi sağlamaktadır. İşini doğru yapan kurumların başında ise, Success firması gelmektedir. Sektörde 10 yıla varan tecrübesi ve binlerce öğrenciye sunduğu yurtdışı eğitim danışmanlığı sayesinde sektörün öncü kuruluşlarından birisi olmuştur.

Yurtdışı eğitim programları konusunda uzman personelleri ile dünyanın bir çok yerinde size uygun dil okulu programı bulabilir ve bu programlara yerleşmeniz için çalışma yaparlar. Yurtdışı dil okulu kursları size hem yerinde eğitim alma imkanı sağlar, hem de kurs programı dışındaki zamanlarda doğal olarak pratik yapmanızı sağlar.

Success yurt dışı eğitim danışmanlığı firması olarak, dil okulları seçiminden, transfer ve ulaşıma, konaklamadan dönüşe kadar her aşamanız en detaylı şekilde planlanarak size sunulur. Öğrenci ile bire bir ilgilenen ve konusunda uzman ve tecrübeli danışmanlarımız sayesinde, dil okulu programınız sorunsuz olarak ve size en yüksek katkı ile tamamlanır. Yurtdışı programlarına kayıt için sizden aşağıdaki evraklar talep edilecektir.

• Dil okulu sözleşmesi ve bununla birlikte başvuru formu doldurulur,
• Seçtiğiniz, karar verdiğiniz dil okulu için belirtilen ücretin ödemesi yapılır,
• Öğrenci yurtları veya aile yanı konaklaması seçeneklerinden hangisinin tercih edileceği belirtilir,
• Pasaportunuz çıktıysa, fotokopisi teslim edilir,
• Gideceğiniz ülkeye göre değişiklik gösteren vize işlemleriyle ilgili evraklar tamamlanır.

İLANDIR