Alanında uzman avukatlarla Özkök hukuk hizmetinizde Alanında uzman avukatlarla Özkök hukuk hizmetinizde
Bilmeyen okuyucularımız için oyunu ve oyunun sistemini biraz açıklamada yarar var. Şans topu toplamda otuz dört sayı üzerinden altı numarayı doğru tahmin ettiğinizde büyük ikramiyeyi kazanabileceğiniz milli piyango idaresi tarafından düzenlenen bir şans oyunu. İlk olarak otuz dört sayıdan beş tanesini doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Birazdan bahsedeceğimiz şans topu istatistikleri de genel olarak bu beş rakam üzerinden yapılıyor. Altıncı sayıyı ise bu beş rakamdan ayrı olarak ve birden on dörde kadar olan bir sayı kümesi içinden tahmin ediyorsunuz ki bu tüm istatistik ve taktiklerin başarı oranını düşüren bir sayı oluyor. Burada işiniz sadece şansa kalıyor ki isminin şans topu olmasına da bu hususta şaşırmamalı. Altı bilemediğiniz takdirde ise bildiğiniz numaralar üzerinden ikramiye kazanıyor en kötü ihtimalle kuponlara verdiğiniz parayı geri alabiliyorsunuz. Bu ikramiye gruplarını kısaca açıklarsak:
  • Beş numara ve şans topunu bildiğinizde,
  • Beş numarayı bildiğinizde,
  • Dört numara bir şans topunu bildiğinizde,
  • Dört numarayı bildiğinizde
  • Üç numara ve bir şans topu bildiğinizde alacağınız ikramiyelerin miktarları haftalık olarak değişiyor en kötü bir şans topu ve bir numara bildiğinizde biletinizin tutarını karşılamış oluyorsunuz.
Haberin başında da belirttiğimiz gibi şans topu istatistiklerine bu bölümde bir göz atacağız. Bu haberi okumadan önce belki de başka kaynaklardan kazanma oranlarının nasıl arttırılacağı yönünde yazılar okumuş olursunuz lakin işin aslına gelecek olursak tamamen olasılığa dayandığı için şansınızı arttırmak için oynayacağınız oyun sistemleri sadece fazladan kupon yapmanıza ve yüzlerce lirayı çöpe atmanıza yarayacaktır. Biz sizle bugün en çok çıkan sayıları paylaşacağız ama unutmamanız gerekir ki bir sayı beş hafta üst üste çıkabileceği gibi yirmi hafta boyunca kendini hiç göstermeye de bilir. Vereceğimiz bilgiler genel şans topu istatistikleri olup oynarken aklınızın bir köşesinde bulunması amaçlıdır. En çok çıkan rakamlardan başlayacak olursak 15 rakımı açık ara farkla rakamlar arasındaki bu kendini gösterme savaşının galibidir. Tam 133 kez binlerce kişinin kazanmasına vesile olmuş ve bonkörler listesine adını yazdırmıştır. Bunun dışında 22, 29 ve 5 en çok çıkan rakamlar sıralamasında tepeler de yer almaktadır. Şans topu oyuncularının çok sevmediği hatta nefret ettiği rakamların başında ise 66, 65 ve 64 gelmektedir. Bizim için sayıların en fazla gelme miktarları önemliyken diğer bir önemli faktör ise ne sıklıkla gelmeleridir. En çok gelenlerin üst sıralarında yer alan 5 geçtiğimiz beş hafta boyunca yüzünü göstermemiş ve bunu da 10, 24 ve 11 sayıları takip etmektedir.Oynamadan önce fikir olarak bir göz atmanızı tavsiye eder ve iyi şanslar dileriz.