“Artık Açık Havada Maske Kullanmak Zorunda Değiliz” “Artık Açık Havada Maske Kullanmak Zorunda Değiliz”
 İŞ İLANI
Görev Ünvanı :
Bilişim Standartları Geliştirme Danışmanı
Başvuru Kodu : SBSGM/2015/CS/D.2.1.1.1/IC/1 (BLSMSTGEL)
Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 1(bir) Bilişim Standartları Geliştirme Danışmanı alınacaktır.
İŞİN KAPSAMI Bu danışmanlık hizmeti içerisinde, ilgili danışmandan talep edilen işler, aşağıda ayrı ayrı ifade edilmiştir.
1. Bakanlık genelinde kullanılmakta olan veya kullanılması planlanan sağlık bilişimi uygulama ve süreçlerine yönelik ulusal ve uluslararası standartların kullanımına dair mevcut durumun tespiti ve analizini yapmak,
2. Yapılan çalışmalarla alakalı rapor ve dokümantasyon hazırlamak,
3. Geliştirilen veya mevcut raporlarda istenen değişiklikleri yerine getirmek ya da mevcut sorunları çözmek,
4. Uygulamalardaki performans sorunlarını analiz etmek ve iyileştirmeler sağlamak,
5. Uygulamalardaki sorunlara müdahale etmek ve gidermek,
6. Ulusal Sağlık Bilişimi Standartları Klavuzu, Uluslararası Sağlık Bilişimi Standartları Klavuzu, Literatür Taraması Çalışma raporlarının hazırlanması ve bilişim standartlarının belirlenip geliştirilmesi sürecini yürütmek, gerekli olan eğitimleri belirleyip organizasyonuna öncülük etmek ve uygulanabilirliğini denetleme hazırlığını yapma hizmeti verilmek,
7. İdare tarafından verilen diğer görevlerin yerine getirmek
Minimum nitelikler şunlardır;
1. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak
2. Sağlık bilgi sistemleri konusunda deneyim sahibi olması tercih sebebidir
3. Veri Merkezi ve Veri Merkezi ürünlerinin sorumluluğu ve projelerinin altyapılarının oluşturulmasında 3 yıl deneyim sahibi olmak.
4. Managed Services, Cloud services, MPLS, VPN, Data Center gibi Telekomünikasyon servis ve ürünleri hakkında deneyim sahibi olmak.
5. MS Office, MS Project veya diğer proje yönetim araçları konusunda çok iyi bilgi sahibi olmak.
6. İyi derecede İngilizce (konuşma ve yazma) bilgisine sahip olmak.
7. İyi iletişim becerilerine sahip olmak.
8. Ekip çalışmasına yatkınlık.
9. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak
Adayların ayrıntılı özgeçmişlerini en geç 07.01.2016 tarihine kadar aşağıda belirtilen e-posta adresine göndermeleri önemle rica olunur. Başvurularda ilgili BAŞVURU KODUNUN belirtilmesi zorunludur. e-mail : [email protected] Danışman seçimi Dünya Bankası’nın Temmuz 2014’te revize edilen Ocak 2011 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı Kılavuzunda belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır. YALNIZCA KISA LİSTEYE KALAN ADAYLARA GERİ BİLDİRİM YAPILACAKTIR.