Folik Asit Kullanımının Hamilelikteki Etkileri Folik Asit Kullanımının Hamilelikteki Etkileri
Son dönemlerde yaşanan sokağa çıkma yasakları ve güvenlik tedbirleriye birlikte doğudaki hastahanelerde doktorlar için kalacak yer tahsis edilmesi gündeme gelmişti.Bununla birlikte doktorlar 1 hafta hastahanede mi kalacak?Nöbet süreleri 1 hafta mı olacak?Soruları vardı.Konuya dair açıklama sağlık bakanından geldi.
“Sağlık çalışanlarımızın güvenliği açısından ve sahadan gelen bir öneri. Biz 24 saat veya vardiyalı hizmet veren arkadaşlarımıza 1 hafta boyunca hastanede iskan edelim veya hastane koşulları içinde mekan yapalım ve onlar orada bir hafta süre içerisinde giderken veya gelirken güvenlikle gelip gitsinler ama 1 hafta devamlı nöbetçi olacaklar gibi bir algı yanlış bir algı. 1 hafta süresince nöbet tutacaklar yanlış bir değerlendirme” cevabını verdi.
Bakan Müezzinoğlu, düzenlemenin bugün fiili olarak başladığını belirtti. Bakan Müezzinoğlu, batıda görevli bazı doktorlara bakanlığın kısa mesaj gönderdiği iddialarının sorulması üzerine ise, “Öyle bir mesaj yok, öyle bir çalışmamız da yok”