25 Mayıs 2012 Cuma
Tuncay Şanlının sevgilisi hostes çıktı
Alexten Zico açıklaması: Beşiktaşa gidebilir
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ayrıldıklarını açıkladı
Can Bonomo Eurovisionda kostümlü provanın birincisi oldu
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otomobil sahipleri bu habere dikkat!
02 Şubat 2012 Perşembe 10:04

Otomobil sahipleri bu habere dikkat!

Araç sahiplerine çok önemli bir uyarı geldi... Arabalarında bu özellik bulunmayanların muayeneden geçemeyeceği bildirildi

TÜVTURK İş Geliştirme ve İletişim Direktörü Koray Özcan, xenon (gaz deşarjlı) farların daha iyi görebilmek için gün ışığına yakın bir ışık veren aydınlatma sistemi olduğunu söyledi.

Bazı araçların, fabrika çıkışından itibaren bu tür farlara sahip olduğunu anlatan Özcan,  şöyle konuştu: “Orijinal olmayan ve daha sonra yedek parça şeklinde alınarak monte edilen xenon farkların takıldığı araçlarda otomatik far yükseklik ayarlayıcısı bulunmamaktadır. Bu durum, karşı yönden gelen sürücülerin görüşünü engellediği için tehlike oluşturuyor. Bu durum, 15 Ocak tarihine kadar hafif kusur olarak muayene raporuna yansımaktaydı. Ancak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca trafik güvenliği açısında tehlike yaratması nedeniyle gerekli değişiklik yapıldı.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
MAGAZİN