

İlk İşinde Yakalandı
Adana'da kuaföre girerek LCD ekran televizyon ve müzik setini alan hırsızlık zanlıları polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde Edip T ile A.Ç. (17) bir kuaför dükkanının kilidini patlatarak içeri girdi. Dükkandaki 106 ekran LCD televizyonu ve müzik setini alan zanlılar saat 03.00 sıralarında olay yerinden ellerinde çaldıkları ürünlerle kaçarken polis tarafından fark edildi. Polisi gören zanlılar televizyonu ve müzik setini atıp kaçarken kısa süren bir kovalamacanın ardından yakalandı.
Emniyete getirilen zanlılardan yaşı küçük olan A.Ç.’nin çocuk şubesine götürülürken Edip T.'nin ilk hırsızlık denemesinde yakalandığı belirtildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliğindeki sorgulamalarının ardından zanlılar nitelikli hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. CİHAN









Facebook
Google
Yahoo
Digg
Del.icio.us
Twitter













