Süper loto tutturması en zor olasılığa sahip fakat en çok ikramiyeyi veren şans oyunlarından biridir. Özellikle haftalar boyu yaptığı devirler ile biriken para dudak uçuklatan cinsten bol sıfırlı hanelere ulaşmaktadır. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak haberimizde sizin için süper loto sayı seçme stratejisi hakkında bazı bilgiler edindik. Bu bilgileri sizle paylaşmadan önce süper loto nasıl oynanır sorusunu daha önce oynamayanlar için cevaplandıralım. Bu getirisi yüksek şans oyununu dilerseniz yetkilere bayilere gidip makineye oynattırabilir ve sadece şansınıza güvenebilirsiniz. Lakin uğurlu rakamlarınız ve ya sevdiğiniz rakamlar var ise siz de gidip istediğiniz kolon sayısı kadar şans elde edebilirsiniz. Büyük ikramiyeyi kazanmak için elli dört rakam arasından altı adet rakamı doğru tutturmanız gerekmektedir. Eğer altı rakamı o hafta kimse tutturamaz ise ikramiye bir sonraki haftaya devredecek ve milyon liranın üstüne bile çıkabilecektir. Onun dışında küçük ikramiye gruplarından birini kazanmak için:
-         54 üzerinden 3 sayıyı tutturmanız
-         54 üzerinden 4 sayıyı tutturmanız
-         54 üzerinden 5 sayıyı tutturmanız gerekmektedir. Bunun altında tutturduğunuz rakam âdetinin size parasal olarak hiçbir katkısı olmayacaktır. Süper loto diğer şans oyunlarından daha sonra ortaya çıkmış ve sayısal lotonun bir üst versiyonu diyebileceğimiz bir sisteme sahiptir. Getirisi de fazla olduğundan süper loto sayı seçme stratejisi hakkında birçok söylem duyulmakta ve mitler oluşmaktadır.
Öncelikle siz sevgili okuyucularımız uyarmak isteriz ki süper loto sayı seçme stratejisi aslında bir varsayıma dayanmakta olup hiçbir şekilde kesinliği yoktur. Olayın tamamen olasılık ve teorik matematik üzerine dayalı olduğunu unutmamalı ve yapacağımız her sistemin sadece kazanma şansımızı çok küçük bir yüzde ile arttıracağını unutmamalıyız. Yapacağınız en iyi strateji güvenilir bir kaynaktan geçmiş yıllarda en fazla çıkan, en sık çıkan sayılara bakıp tahmin yürütmek olacaktır ki bu da bizi kumarbazın yanılgısı teorisine hapsetmiş olur. Beş rakamının on kez art arda çıkmasını bir kez daha çıkabilir olarak yorumlayabildiğiniz gibi zaten çok çıkmış bu hafta kesin çıkmaz şeklinde de yorumlayabilirsiniz. İşin özüne bakar ise beş sayısı yirmi hafta boyunca üst üste de çıkabilir hatta yirmi beş hafta boyunca izini de kaybettirebilir. Tüm bunlar olasılıklar dâhilindedir. Süper loto sayı seçme stratejisi büyük ikramiyeden çok küçük ikramiye gruplarında etkili olduğu gibi bu stratejiyi uygulayabilmek için yapacağınız kupon miktarının çokluğu sizi daha da zarara sokabilir. Lakin bu stratejilere bir göz gezdirmekte zarar yoktur. En azından sayıların istatistiği hakkında bilgi alabilir ve uğurlu ya da sevdiğiniz rakamların ne sıklıkla çıktığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca internette bulunan süper loto simülasyonlarını deneyip oynayacağınız biletin tutma oranı hakkında tahmini bir bilgi bile alabilirsiniz.

TFF Açıkladı Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Süper Lig'de Kullanılmaya Başlıyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Nedir? TFF Açıkladı Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Süper Lig'de Kullanılmaya Başlıyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Nedir?