EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek? EBEBK Borsada Ne Zaman İşlem Görecek?

Renault MULTI-SENSE: Duygularınızın seçimi
İhtiyaçlarınıza göre uyarlanmış konforu ve sürüş deneyimini keşfedin. Motor tepkisi, süspansiyon ayarları, 4CONTROL sistemi tepkiselliği, kabin ambiyansı, koltuğunuzun masaj ayarı... Multi-Sense® ile kontrolü elinize alın.

Elektronik amortisör: Konfor yeniden keşfediliyor
Elektronik amortisör sistemi seçtiğiniz sürüş moduna göre süspansiyonun davranışını ayarlar. Sistem seçtiğiniz moda uygun kalabilmek için yol durumunu, hızınızı, tekerleklerin açısını ve fren pedalındaki basıncı kesintisiz olarak analiz eder.

4CONTROL sistemiyle yolla bütünleşin
4CONTROL sistemi sayesinde tepkisellik ve denge açısından en üst noktaya ulaşacaksınız. Sistem Renault TALISMAN'ın tekerleklerinin açısını saniyede 100 kereden fazla ayarlar. Direksiyonun etkisindeki artış sayesinde, dönüş çapı son derece daralır ve tekerlek açısı arka tekerleklerde 3,5 dereceye kadar çıkar. Bunun sonucunda, zarif sedanınız yerleşim yerlerinde de küçük şehir otomobilleri kadar çevik hareket eder. Açık yollarda da, mükemmel yol tutuşu ve benzersiz manevra kabiliyeti sunar.

Sürüş deneyiminizi kişiselleştirin
MULTI-SENSE teknolojisi Comfort, Sport, Eco, Neutral modları veya kendi kişiselleştirilmiş sürüş modunuzdan birini seçmenize olanak tanır.

Haftanın her günü için ortam aydınlatması
Mavi, kırmızı, yeşil, sepya veya mor rengi tercih edebilirsiniz - seçim size kalmış! Renault TALISMAN'ın kabin içi ortam ışığını o anki havanıza veya zevkinize göre ayarlayın. Her MULTI-SENSE® modu için ayrı bir renk atayabilir veya bu fonksiyonu devre dışı bırakabilirsiniz.

MULTI-SENSE® sistemini kullanmak çok kolay
MULTI-SENSE® menüsüne R-LINK 2 multimedya sisteminizin ekranından kolayca erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken orta konsolun altındaki döner kumandayı çevirerek bir sürüş modu seçmek. İki favori modunuzdan birine geçmek için kısayol düğmesini de kullanabilirsiniz.

Geniş kabinin avantajlarından faydalanın. Önde ve arkada yüksek tavan, havayollarının business class tarzı ön koltuklar, arkada geniş diz mesafesi... Renault TALISMAN son derece konforlu bir kabin sunar.



Renault TALISMAN sizi karşılar
Ona yaklaştığınızda Renault TALISMAN sizi tanır. Gündüz farları yanar, kabin ışıkları açılır, kapı aynaları açılır ve ortam aydınlatması yanar. Koltuklar tekrar en son yapılan ayara döner ve sürücü dokunmatik ekrandaki sesli ve görsel canlandırmayla karşılanır. Hedefinize vardığınızda, sürücü koltuğu 5 cm geriye kayarak otomobilden çıkmanızı kolaylaştırır. Renault TALISMAN'dan uzaklaştığınızda, kapılar otomatik olarak kilitlenir ve kendine has aydınlatması son bir kez aktive olur.



Son derece konforlu koltuklar
Yolda geçen zamanınızı rahatlayarak değerlendirin. Renault TALISMAN'ın koltuklarında baş ve boyun yaralanmalarını sınırlandıracak şekilde tasarlanan boyun travmasına karşı etkili baş dayanakları bulunur. Masaj yapan sürücü koltuğu sizi belinizden başlayıp omuzlarınıza kadar anında gevşetir. Havalandırma ve ısıtma özellikleriyle dışarıdaki sıcaklıktan bağımsız olarak mükemmel ısı konforu sağlar. Elektrikli bir mekanizmayla ayarlanır ve 6 adede kadar kişiselleştirilmiş pozisyonu belleğinde tutabilir.

Çok sayıdaki eşya gözü hayatınızı kolaylaştırır
Pratik ve modüler Renault TALISMAN çok çeşitli eşya saklama çözümleri sunar. Toplamda 25 litre depolama alanı kabine dağıtılmıştır. Hemen kol dayanağının altındaki soğutmalı bölmede içeceklerinizi soğuk tutabilirsiniz. Bagajda oldukça geniş 608 litrelik yükleme alanı bulunur. Açması da çok kolay! Ayağınızı arka tamponun altında hareket ettirmeniz yeterlidir!

Akıllı klima sistemi size özen gösterir
Camlarda buğulanmaya son. Renault TALISMAN'ın akıllı klima sistemi kabindeki nem seviyesini ölçer ve kontrol altında tutar. Ayrıca, R-LINK 2 multimedya sistemini kullanarak da hava kalitesini iyileştirebilirsiniz. Clean modu kabine giren bakteri ve alerji yapan madde miktarının azaltılmasına yardımcı olur. Relaxmodu iyon yayılımıyla sağlıklı ve rahatlatıcı bir sürüş atmosferi oluşturur.

Hava kirliliği sensörü nefes aldığınız havayı filtreler
R-LINK 2 multimedya arayüz ekranını kullanarak havalandırma sistemini yönetin. Hava kirliliği sensörünün filtresi mikro partikülleri durdurur. Hoş olmayan egzoz gazlarının, tozun ve polenin kabine girmesini engeller. Bir tünelde veya kirlilik saçan bir aracın arkasında hava kirliliği aniden arttığında, havalandırma sistemi otomatik olarak devridaim moduna geçer.


TALİSMAN FİYATLAR

Touch 1.5 dCi 110 bg 100.500 TL
Touch 1.6 dCi 130 bg 105.000 TL
Touch 1.6 dCi EDC 130 bg 115.000 TL
Icon 1.6 dCi EDC 130 bg 128.000 TL
Icon 1.6 dCi EDC 160 bg 132.500 TL