23 Mayıs 2012 Çarşamba
İclal Aydın sıkıntılarda!
Can Bonomoya aile şoku!
Ferihanın yeni dizisi belli oldu
İşte Cimbomun yeni Aslanı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ehem Memurlara İşaret Dili Öğretti
22 Şubat 2012 Çarşamba 15:52

Ehem Memurlara İşaret Dili Öğretti

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından açılan 120 saatlik ‘İşaret Dili Kursu’nu başarıyla tamamlayan 25 devlet görevlisi kursiyere, belgeleri Kaymakam Osman Tunç’un katıldığı törenle verildi.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından açılan 120 saatlik ‘İşaret Dili Kursu’nu başarıyla tamamlayan 25 devlet görevlisi kursiyere, belgeleri Kaymakam Osman Tunç’un katıldığı törenle verildi.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen törene, Kaymakam Osman Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi İncilay Dönmez, Şube Müdürleri Şaban Altınsuyu, Bilal Bilen, EHEM Müdürü İsmail Damar, Diş Hastanesi Başhekimi Betül Değirmen, Müdür Yardımcıları Hürrem Tanrıverdi, M.Halil Dikici, Mehmet Kundakçı, İşitme Engelliler Derneği temsilcileri katıldı.

EHEM Müdürü İsmail Damar, “Verdiği desteklerle kursun açılmasına öncülük eden ve tüm çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan, başta Kaymakamımız Osman Tunç’a; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Atanur Çağlayan’a, hem merkezimiz hem de kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum. Kursta görev alan öğretmenimiz Esra Er’e özellikle teşekkür ediyorum. Kamu kurumlarımızda çeşitli görevlerde bulunan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Törende konuşan Kaymakam Tunç ise, “Halk Eğitimi Merkezimiz birçok alanda çok önemli eğitim faaliyetleri yürütüyor. Şunu belirtmeliyim ki bu çalışmalarının yanında özellikle bu eğitimi “İşaret Dili” eğitimini anlamlı ve önemli bir hizmet olarak görüyorum. Emek verenleri ve katılımcıları bu manada tebrik ediyorum. İlçemizde işitme engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin etkin bir şekilde verilebilmesi adına eğitimli personelin kamu kurumlarımızda görev yapıyor olmaları son derece anlamlı ve önemlidir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzü, görev alan öğretmenimizi, tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Eğitimi tamamlayan kursiyerlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Tören sonrasında Halk Eğitimi Merkezi’nde yapımı tamamlanan mutfağı gezen ve katılımcılara ‘Ev Yemekleri Yapımı’ kursunda eğitim alan kursiyer ve usta öğretici Evren Köse tarafından hazırlanan akşam yemeği ikram edildi.

EHEM MEMURLARA İŞARET DİLİ ÖĞRETTİ

EHEM MEMURLARA İŞARET DİLİ ÖĞRETTİ

EHEM MEMURLARA İŞARET DİLİ ÖĞRETTİ

EHEM MEMURLARA İŞARET DİLİ ÖĞRETTİ

Kaynak:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
MAGAZİN