08 Şubat 2012 Çarşamba
Ünal Aysal, Ali Gürsoy ile Celal Gürcana kapının yolunu gösterdi
Şahnaz Çakıralpten kasetli boşanma şantajı!
Kate Beckinsale filmde, yönetmen eşinin önünde sevişti!
Grup seks davasında iki kadın İzzet Yıldızhandan şikayetçi olmadı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Düzcede Kız Meslek Lisesinde Fuhuş İddiası
18/03/2010 20:20

Düzce'de Kız Meslek Lisesi'nde Fuhuş İddiası

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullardaki taciz olaylarının önüne geçmek için inceleme başlatmasının ardından Düzce'de velilerin yüreğini ağzına getiren bir olay yaşandı.
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullardaki taciz olaylarının önüne geçmek için inceleme başlatmasının ardından Düzce'de velilerin yüreğini ağzına getiren bir olay yaşandı. Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde küçük yaşta bir kız öğrenci ile fuhuş yaptıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin öğrenci olduğu, tüm erkeklerin okula dışarıdan girdikleri belirlendi. Düzce Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, olaydan bilgisinin olmadığını söyledi.

Düzce Kalıcı Konutlar Bahçelievler Mahallesi 5. Bölge'de bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde bir kız öğrenci ile fuhuş yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Okuldaki fuhuş olayı, kız öğrencinin babasının durumu öğrenmesi üzerine ortaya çıktığı belirlendi. Ailesinden şiddet gören öğrencinin polise sığınmasının ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler okula operasyon düzenledi. Operasyonda öğrenci ile ilişkiye girdiği iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Düzce Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Sezer konudan kendisinin bilgisinin bulunmadığını belirtti.

Öte yandan 5 Ocak 2010 günü aynı okulda eğitim gören Hatice Arı, kayıp olmuştu. Aynı okulun kayıp öğrenci olayından sonra bu sefer de fuhuş iddiası ile gündeme gelmesi Düzce'de öğrenci velilerini tedirgin etti. (haberaktuel)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
MAGAZİN