08 Şubat 2012 Çarşamba
Ünal Aysal, Ali Gürsoy ile Celal Gürcana kapının yolunu gösterdi
Şahnaz Çakıralpten kasetli boşanma şantajı!
Kate Beckinsale filmde, yönetmen eşinin önünde sevişti!
Grup seks davasında iki kadın İzzet Yıldızhandan şikayetçi olmadı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakırda Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu
18/03/2010 20:21

Diyarbakır'da Kaybolan Kadının Cesedi Bulundu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde belden yukarısı hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi yakınlarında arazisine gübre atan Mehmet Kaplan, ağaçların arasında belden yukarısı hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen bir ceset gördü.

Kaplan'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Emniyet Müdürü İsa Şen, Cumhuriyet Savcısı Erdem Dalkılıç ile Savcı Mehmet Alperen'in de katıldığı incelemede, cesedin bir kadına ait olduğu tespit edildi. Ölüm nedeni ve kimliğin belirlenmesi için ceset, Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, 20 Ocakta kaybolan 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Sultan Karakoyun'un yakınları da olay yerine geldi. Aile, cesedin üzerindeki elbiselerin Karakoyun'a ait olduğunu ileri sürdüler.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
MAGAZİN