23 Mayıs 2012 Çarşamba
Sharon Stone’un o iç çamaşırı bende
İşte Galatasarayın çılgın transfer listesi
Memurları üzecek gelişme!
Yahşi Cazibe dizisinin son bölümü çekildi ve bitti...
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bdpli Adil Kurt, Hakkari Üniversitesi Rektörlüğünü Ziyaret Etti
08 Şubat 2012 Çarşamba 11:17

Bdp'li Adil Kurt, Hakkari Üniversitesi Rektörlüğünü Ziyaret Etti

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Milletvekili Adil Kurt, partililerle birlikte bazı resmi kurumları ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Milletvekili Adil Kurt, partililerle birlikte bazı resmi kurumları ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Milletvekili Adil Kurt, BDP Hakkari İl Başkanı M.Sıddık Yıldırım ve Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ile beraber Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli, "Tabii ki gerek bölgenin milletvekillerinin gerekse de idarecilerin birbirleriyle iletişim içerisinde olması bölgeye büyük katkı sağlayacaktır. Biz iletişimde birbirimizle ne kadar başarılı olursak problemlerimize de o kadar kolay çözüm bulacağız. Ben kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belenli'nin konuşmasının ardından kısa bir açıklama yapan BDP Hakkari Milletvekili Adil Kurt ise, "Bu şehrin bir vekili olarak kentimizin bir üniversiteye sahip olmasını içtenlikle arzuluyorum. Biz üniversitemizin kimlik sıkıntısı yaşadığını, daha doğrusu inşa döneminde olduğunu biliyoruz. Biz bu kentin imajına uygun bir kampüs alanının ve kentte destek sunabilecek bir üniversitenin olmasını istiyoruz. Sayın rektörümüzün de bu konuda gayretleri olduğunu biliyoruz. Biz de kendimizce katabileceğimiz ne

varsa bu desteğimizi sunmak üzere rektörümüzü ziyaret ettik. Bundan sonra en kısa sürede üniversitemizin bir kampüsünün olabilmesi için birlikte çaba sarf edeceğiz. Hakkari kültür ve eğitim alanında köklü bir kenttir. Bundan sonraki çalışmalarımızda bunlara ağırlık vereceğiz. Burada çalışan bütün arkadaşlarımızla birlikte bu kentte katabileceğimiz ne varsa katmaya çalışacağız. Bu gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğine yapılacak bir yatırımdır" şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli tarafından kapıya kadar uğurlanan Kurt ve beraberindekiler, daha sonra ildeki diğer resmi kurum amirlerini ziyaret etti.

Kaynak:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
MAGAZİN