Show TV’nin Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinin bu akşam yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmasına saatler kaldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan dizinin yeni sezonunda heyecan giderek artarken ilk sezonun sonunda ilişkilerinde büyük bir sınava tutulan Aslan ve Devin’in aşkında bu sezon neler yaşanacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilk sezonuyla ekrana damga vuran dizisi ‘Aile’nin yeni sezonu bu akşam başlıyor. Çarpıcı tanıtımlarıyla heyecanı giderek artıran dizinin yeni sezonunda “Aslan ve Devin yeniden bir araya gelebilecek mi?” sorusu akıllara gelirken Soykanlar içinde yaşanacak büyük savaşta kazanan tarafın kim olacağı şimdiden heyecanla bekleniyor.

İstanbul Ankara hızlı tren bilet fiyatları ne kadar oldu? İstanbul Ankara hızlı tren bilet fiyatları ne kadar oldu?

Çarpıcı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimleriyle yeni sezona kuvvetli bir giriş yapmaya hazırlanan ‘Aile’ dizisinin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!